Kan die bidon nog groter???

‘S Morgens, na het uitslapen, naar de DTM zitten kijken terwijl Annet al op pad was naar haar moeder. In de middag zijn we bij René opvisite geweest. Die vierde zijn verjaardag. Daardoor wel de F1 gemist. In de samenvatting moeten zien dat Max een mooie tweede plaats had veroverd. Wel door het uitvallen van de twee voor hem, maar als twee honden vechten om een been… Dusmocht hij na de race ook weer aan tafel verschijnen voor de interviews. En dan moet je natuurlijk even wat drinken he… Man! Kon die Red Bull bidon nog groter!?!?! Was even te laat voor een goede foto. Hij moest hem met twee handen vasthouden 🙂 Verder lekker weekend gehouden.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.