Nou, daar gaat ie dan :)

Vanmorgen thuis wakker geworden. Annet weer uitgewaaid en met Colin rustig aan gedaan tot het tijd werd om hem bij het Kaj Munk College af te zetten voor hun veldwerkweek. Zijn klas, 3S1, gaat met 3V1 naar het veldstudiecentrum Hei- en Boeicop. Daar zal een heel programma worden afgwerkt. Op de site zijn al standaard programma te zien, maar misschien heeft school iets eigens in elkaar geknutsled voor de science groepen. 3S2 en 3S3 gaan naar Schelphoek, maar een soortgelijke locatie. Hoewel hij niet overliep van enthousiasme, ging hij zonder morren op pad. Hij droeg zelfs zijn eigen tas! Toen de bus op weg was, doorgereden naar de garage om mijn auto weer af te leveren. Nu mogen ze de kras die er vorige week nieuw in is gekomen gaan repareren. Ben ik hem weer een paar dagen kwijt 🙁 Zo onnodig 🙁 Toen weer rustig in de bus naar mams om haar auto op te pikken. Gelukkig kan ik die lenen tot mijn auto terug is. Dus eindelijk tegen half twaalf op mijn werkplek aangekomen. Eerst driehonder emails wegwerken die gedurende het weekeinde binnen gekomen waren. Er waren wat problemen in het onderhoudsweekeinde, die even zovele incidnete hadden veroorzaakt. Allemaal niet dienstverstorend, maar wel genoeg om een ticket en mailtje van te creeren. Na het werk weer naar mams. En daarna weer naar huis. De stand-by dienst kan weer beginnen!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.