Graffiti

De eerste stand-by nacht is gelukkig rustig verlopen. De gevreesde incidentenstorm is uitgebleven. Het vervangen van een netwerk switch is gelukt. De rest van de werkdag bezig geweest met het wegwerken van andere incidenten en taken. In de pauze weer eens het aloude Pokémon GO opgepakt. Kennelijk werd dat nog steeds gespeeld in de vriedenkring. De huidige versie zag me niet als terukerend speler, dus dat was overnieuw beginnen. Na het werk even voor het gemak gekozen en opweg naar huis een tussenstop gemaakt bij de nabijgelegen Burger King voor een nieuwe favoriet, de Double Steakhouse. Ook dar wat Pokémons gevonden en de stops bezocht voor nieuwe ballen. Daarna de file in naar huis. Iets later weggaan, leidt wel tot veel later thsuikomen 🙁 Maar goed, voldaan thsui gekomen kan je of op de bank gaan hangen, wat ik de laatste tijd lekker in de avond doe, of je kan nog even in de benen gaan en een rondje lopen. Dus naar de dijk gelopen, richting Shiphol afgeslagen, onder de A4 door, de oude shipholweg brug over richting Riekerpolder. Ondertussen nog ontdekken dat de gevreesde paal-met-snelheidscamera, eigenlijk iets anders was, namelijk de electronische detectie of er niet stiekum vrachtwagens rijden… Links aanhouden en langs de antennes van Schiphol weer terug over de brug. Onder de brug nog wat graffiti bekenen en dan bedenk je je opeens dat er bij de AH een bol.com pakje voor je lag… Auto halen? Fiets even pakken? Welnee, gewoon doorwandelen! Pokémon GO heeft ondertussen de hele telefoon accu leegetrokken, dus daar hoefde ik me niet meer mee bezig te houden. Envelop met de Blu-Ray opgehaald (Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi) en weer naar huis gewandeld. Inmiddels wel afgeknoedeld op de bank geploft en de tv aangezet. Wat later kwam Annet na haar roeiavondje en werd het bedtijd.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.