Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…Bonk…

Heerlijk weer aan de paalbergweg. Ze zijn nog steeds aan het heien en zo te zien gaat het nog wel even duren ook… In de ochtend kwam het telefoontje dat mijn auto weer klaar was. Meteen Esther bereid gevonden om me even op te pikken en bij de garage af te leveren. Na de werkdag dus snel naar mams om haar auto weer terug te brengen. Esther kwam niet veel later om me op te pikken en bij de garage af te zetten. De kras was netjes weggewerkt. Nu voorlopig geen garage excursies meer! Nog even terug naar mams voor een kop koffie en door naar Only Friends, kijken of ik het laatste stukje van de Jacques Parson dag nog mee kan pikken. Omdat aan aan de uitgang van de Coentunnel een paar auto’s hadden bedacht elkaar een beetje te verbouwen, viel dat laatste even tegen. Drie kwartier stilstaan maakt niet dat je veel tijd over houdt 🙁 Ik was nog net op tijd in de kantine om het optreden van Maan nog mee te maken… Joepie… Tot slot de gezamenlijke neus in dezelfde richting bijeenkomst voor het hele duikteam. Diverse dingen besproken en afspraken gemaakt. Kennelijk was er hier en daar nogal wat onrust onder de gelederen. Alles weer uitgepraat en op naar het nieuwe seizoen. Naar huis en eigenlijk net op tijd thuis om mijn bed in te duiken 🙁 Morgen hopelijk een wat rustiger dagje. Truste!

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.