Beter goed gestolen…

Donderdagochtend, wekker is gegaan, bed uitgesprongen en in de actie. Maar er klopt iets niet ??? Dat unheimische gevoel… Wacht! Colin is op kamp! Mijn huis is verder leeg. Douchen wanneer ik wil. Geen ontbijt maken, geen gejaag om “iemand” in de actie te krijgen 🙂 🙁 Dat je dat gaat missen zeg… Anyways, dus bijtijds naar mijn werk en aan de bak. In de pauze nog even een rondje Pokemons vangen. Wat je ook van het spel vindt, het brengt je wel in beweging 🙂 IBM biedt je de mogelijkheid om versleutelde wachtwoorden te gebruiken, maar geen mogelijkheid om ze te maken… Ehhhh, ergens ontgaat mij de logica, maar het is wel het probleem waar we nu met puppet tegenaan lopen. Ben benieuwd wat ze gaan antwoorden op mijn conclusie. Na het werk nog even langs mams en daarna lekker naar huis. De bestelde pluggen en draden waren ook binnen gekomen, dus ik kon meteen wat voeding draden in elkaar knutselen. Vandaag ook een fofo van internet gestolen:

Bij Manchester wordt het leger ingezet om te helpen bij de bestrijding van een grote heidebrand. Vannacht zijn honderd militairen richting de branden gebracht. Een gebied van zes vierkante kilometer staat in brand. De bij het artikel geplaatste foto vond ik zo mooi, dat ik die even gestolen heb.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.