Moordspel

Vandaag na het ontbijt, eerts de Sam en Lisanne bingo. Annet en Nic hadden aan de hand van kinder fotos een bingo spel in elkaar gedraaid. Toen we daar de winnar van hadden gehuldigd, viel er een momentje rust. Samen met Annet een stukje gaan wandelen. Naar de cache locaties die ik gisterenavond tijdens het lasrgamen al gesien had. Eerst Horster Bankjes #81 ~de kwatsbank~ gevonden en wat verderop Horster Bankjes #28. Weer terug op de boerderij waren ze waterballonnen aan het vullen, wat weer een watergevecht tot gevolg had. Ik heb maar fot’s gemaakt 🙂 Leek me veiliger. Daarna zijn we nog een oosje bij een nabijgelegen meertje gaan liggen om vervolgens te zorgen dat we op tijd terug waren voor het moordspel. Omdat we met zo velen waren, werden alle rollen door, meestal drie, mensen ingevuld. Ik speelde met Frans, de vader van Lisanne en Nic, de vader van Sam, de persoon Decker Chair. Dat was kortgezegd een ouwe sjacherijn 🙂 Naast het achterhalen van de moordenaar, hadden wij tot taak om ons zo verdacht mogelijk te maken en verder over zo vele mogelijk dingen, met name “de jeugd” te klagen. Nou… Dat lag ons wel 🙂 Uiteindelijk bleek één ploegje een dubbelrol te hebben, want die speelden eerst Paul en werden na de moor op Paul bevorderd tot de politieagenten die de moord gingen onderzoeken. Best een creative oplossing voor het verdwijnen van een rol en het verschijnen van een nieuwe rol. Uiteindelijk bleek de gastvrouwe het gedaan te hebben.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.