Bob Ross

Vanochtend een rustige start. Op zich niet al te veel gepland, dus tijd om lekker te hangen. Ook het woordspelletje kon nu wat verder uitgeprobeerd worden. Vrijdag hadden we allemaal een briefje gekregen met de opdracht om iemand een bepaald woord te laten zeggen. Iedereen had dus een briefje met een naaam en een woord… Jahaaa… De eerste uitdaging was voor mij om uit te zoeken wie er bij mijn naam hoorde 🙂 De meesten kende ik nog niet. Maar een rondje langs de kamer, waar naambordje ophingen 🙂 gaf me al snel enige aanwijzigen. Maar goed… Hoe laat je iemand “inbussleutel” zeggen ???????? Op een gegeven moment ging het gesprek richting hun nieuwe camera, dus ik zag kansen om naar mijn arca plaa te gaan die je vastzet met… jawel… Maar het ging niet die kant op. Dan maar shilderen 🙂 Halverwege de dag kwam Gregory aan. Die had wat tafels nodig op een beschutte plek. Daar ging hij kleinde schildersezels op uitstallen, dus dat werd schilderen 🙂 En de Bob Ross op zijn shirt, was al een hint naar de stijl. We kregen inderdaad een Bob Ross workshop. Stap voor stap werden we gestuurd naar een heus Bob Ross eindresultaat. Tussendoor nog even op een mobiele telefoon met Ziggo kijken naar de start van de F1. Max had al een plek gewonnen door een grid straf van Vettel en in de beginfase, schoof hij nog een plekje naar voren dus… Snel weer verder met ons schilderij. Wat later bleek dus dat iedereen inderdaad echt kan schilderen. Op de een of andere magische wijze, had iedereen best een fatsoenlijk landschap op het doek gekregen. Ik heb de programma’s vaak genoeg gezien en als de meester het doet, wordt het natuurlijk altijd wel goed, maar… ook wij beginners, kregen het voor elkaar. Na de workhop nog even op de bank geploft voor het staartje van de F1. Het was inmiddels rete-spannend, wat Mercedes was al uitgevallen en Max reedt lekker voorop. Ricciardo vindt het echter ook opeens noodzakelijk om zijn auto aan de kant te zetten en die rijd natuurlijk in een zelfde auto als Max. Ferrari rook bloed, want die begonnen in te lopen, maar helaas voor hun was er niet genoeg tijd. Voor het eerst in het bestaan van de Red Bull ring, wint er ook daadwerkelijk een Red Bull auto 🙂 En dat Max die bestuurt is natuurlijk ons extratje. Na een lekker soepje en wat patat, hebben we de auto weer ingepakt en hebben we de terugreis weer aanvaardt. Er bleven nog wat mensen tot morgenochtend, maar sommige mensen moeten werken he 🙂 Terug in Hillegom de auto uitgeladen en snel in bed gestort. Het was een leuk enbest vermoeiend weekend!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.