Even drogen (dag of tien!)

Vanmorgen ging het woon- werkverkeer probleemloos. Geen vertragingen. Dat is ook wel weer eens fijn vanuit Hillegom. Om acht uur zat de stand-by dienst er weer op voor een weekje 🙁 Volgende week ben ik weer aan de beurt. Dat is de charme van de vakantietijd. Sowieso als je langer op vakantie gaat dan de stand-by interval lag is, heb je minimaal één dienst die je zal moeten ruilen. En dat geldt natuurlijk ook voor de andere collega’s. Dus dan ben je nog vaker aan de beurt. Ondertussen heb je ook ontdekt dat je ‘s miidags naar de tandarts moest 🙁 Het is wel een soort familie bezoek, maar toch… Meestal wordt er dan niet in je mond geharkt met diverse soorten en maten staal. “Gelukkig” had ik weer alleen tandsteen. Wel weer genoeg voor een gemiddeld bouwproject, maar daar ben ik inmiddels wel aan gewend. Na het polijsten, naar mams. Lekker lasagne gegeten en na het zien van de gemiste stukken van de F1 van gisteren, lekker naar huis gegaan. Het stond er nog! Auto leeggehaald. Het Bob Ross geïnspireerde doek te drogen gelegd. Op de bank met een half oog naar een hele foute oude film gekeken: Predator. In de reclame zag ik dat ik me morgen op een soort gelijk film drama kan verheugen: Deep Rising. Het is de tijd van de foute actiefilms! Gisteren had Joep al naar “Ghost Rider” zitten kijken… Ik zie een trend 🙂 In het weekeinde mijn eerste “hidden creature” bij elkaar gecacht. Door caches te loggen, kun je badges verdienen. Het begint een beetje op de padvinderij te lijken 🙂 Bigfoot is in ieder geval binnen. Nu een paar dagen zonder stand-by 🙂 Kijken of we een beetje bij kunnen komen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.