Hoofdpijndossier…

Bwehhhh, slecht geslapen. Veel wakker gelegen en dan het gevoel hebben dat je stuurloos ergens ronddobbert. Liggen wachten op de wekker en expres nog een keer snoozen om vervolgens op pad te gaan. Aan de paalbergweg maar meteen de laptop ingepakt en richting station holendrecht gegaan. We gaan een sprint beginnen in Apeldoorn (waar anders…). Doordat de dag iets eerder begon, was ik ruim op tijd binnen daar. Na de sprint nog even tot na de lunch gebleven, maar toen voelde ik me inmiddels zo beroerd, dat ik de terugreis maar begonnen ben. Ergens buiten Amersfoort stond nog een mooie zwart-wit geblokte finish vlag trein 🙂 Aan de paalbergweg meteen mijn auto gepakt en naar huis gegaan. Daar een paar apc-tjes ingenomen en onder mijn dekbed gekropen. Lekker donker en stil. Een uur of twee later was ik wel weer wat opgeknapt. Soepje genomen en lekker op de bank gehangen. Annet kwam later op de avond ook nog en toen was het bedtijd. Morgen zien we verder.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.