Hoofdpijndossier 2

Vanmorgen toch aan de bak. Ik voelde me niet optimaal, maar om dan maar thuis te blijven is niet mijn ding. Dus hup, op pad. Wel rustig aan gedaan, want Annet hoefde pas om acht uur weg en het was wel zo gezellig om nog even te blijven. Aan de paalbergweg aan de bak met jiera… Het electornische “kladblokje” voor het “agile werken”… Pfff, gisteren de eerste officiële sprint start. IN de ochtend nog een gesprek met wat collega’s en na de lunch ging het weer snel achteruit. Griepsymptomen, en een hele vette hoofdpijn de op kwam zetten. Dus toch maar met diverse soorten pijntjes op huis aan. Apc-tjes naar binnen werken en me weer onder mijn dekbed verstopt. Tegen de avond was ik wel weer wat opgeknapt. Even een klein stukje langs de hoofdvaart om wat caches op te pikken. Een frissen neus combineren met wat leuks. Er ligt daar kennelijk een hele serie en ik ben begonnen met # 1 Langs de Hoofdvaart en # 2 Langs de Hoofdvaart. Daarme meteen het volgende hidden creature “gevonden”. Voor Only Friends was helaas niet voldoende tijd over, want ik had ook beloofd Colin na het eten op te halen. Hij had met Monique afgesproken dat hij pizza zou bestellen, maar hij hing bij mij aan de lijn omdat de pizzeria geen gehoor gaf. Ik heb hem dus meteen maar opgehaald en we zijn via de pizzeria naar huis gereden. Zelf verder gegaan met het nieuwe weerstation. De wind- en regensensoren zijn vast gemonteerd. Ik heb ook ontdekt dat ik een dunne buis moet laten passen in een dikkere buis. Passen op zich gaat wel, maar het moet vast blijven zitten 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.