Dagje Artis

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Zelf bijtijds wat van doen en Colin wat later uit bed gehaald. Licht ontbeten en samen naar Artis gegaan. Dat was al weer een tijdje geleden. De inrit van het parkeerterrein was helemaal opgeknapt. Vanwege het mooie weer en kennelijk het begin van andere schoolvakanties was het al erg druk bij de kassa, maar gelukkig hoeven we daar niet in de rij. Binnen op zoek naar de nieuwe jonkies. De jaguars waren al flink gegroeid. Door waren dan ook niet nieuw meer. Bij de giraffes was wel een nieuw jong. Die had zich echter tactisch achter een berg stenen terug getrokken en was alleen vanuit de verte te zien. Bij de zeeleeuwen hebben we ook alle drie de pups gezien. Het restaurant is op de gezonde tour gegaan. Eet zijn in ieder geval geen normale frisdranken meer te koop. Even rekening mee houden en volgende keer. Nadat we voldoende gezien hadden, zijn we weer op huis aan gegaan. Zelf ben ik nog Even maar mijn werk gereden. Ik had gisteren iets afgedrukt, maar vergeten mee te nemen. Weer thuis vast de spullen voor het weekend ingepakt. Vroeg in de avond met Colin nog naar de döner winkel gegaan voor broodjes. Terwijl we zaten te genieten, belde Joep hoe laat we ongeveer kwamen in verband met Star Wars VIII 🙂 Of hij ook een broodje wilde 🙂 Dus voor we weer vertrokken, nog een extra broodje voor export meegenomen. In Hillegom op de bank geploft en de film aangezet. Annet was nog bij de barbecue van de roeivereniging.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.