Knutselen

Vanmorgen is Annet met haar zus naar hun moeder gegaan. Ik mocht uitslapen. Om acht uur de stand-by weer opgepakt. Zo voor de zomerperiode lopen de schema’s niet helemaal meer goed verdeeld. Daarbij had een collega gevraagd is ik het weekend voorafgaand aan mijn stand-by wilde ruilen met het laatste.  Dat was verder geen probleem, dus ging mijn stand-by deze keer op het vreemde tijdstip van acht uur zaterdagochtend in. Eenmaal wakker ben ik verder gegaan met het in elkaar knutselen van het weerstation. Bepaalde onduidelijk verbidingen kon ik met google nog terugvinden. Er warten duidelijke afbeeldingen van de boards te vinden. Op het punt dat ik weer dingen nodig had, die ik nog niet heb, maar weer gestopt. Ik moet nu op zoek naar een geschikte waterdichte behuizing voor het geheel. Ook moet ik nog een geschikte LiPo accu vinden om de boel te kunnen voeden. Voor de gewenste capaciteit heb ik de leverancier van de kit nog maar even gemaild. Toen was het inmiddels tijd voor de kwalificatie van de F1. Max bleef helaas weer steken op plek vijf. Weliswaar voor zijn teamgenoot, maar verder naar voren was leuker geweest. Colin kwam nog met de vraag of hij morgen met Sem af mocht spreken. Nou dat was geen probleem! Die komt morgenmiddag gezellig naar Hillegom toe.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.