Luie dag

Vroeg in de middag kwam Sem gezellig langs. Samen met Colin hebben ze lekker zitten gamen. De laptop van Sem had wat problemen en hij had hem al een paar keer proberen te resetten, maar helaas zonder succes. Het was een soort turbo tablet met toetsenbord gekoppeld. In elkaar lijkt het een mini laptop, maar als je het scherm losklikt, heb je een gewone tablet. Met wat heen en weer gegoogle, vind ik uiteindelijk dat je door direct na het aanzetten op F11 te drukken, in een installatie menu komt. Daar vandaan was het apparaat weer geheel naar fabrieksinstellingen te herinstalleren. Ondertussen gin de race van Max goed, tot bijna tegen het einde van de race, zijn versnellingsbak niet meer mee wilde doen. Na wat gedruk op knoppen, mocht hij zijn auto aan de kant zetten. Beetje jammer wel… Sem kon blijven eten en daar had hij wel zin in. Aangezien we na het eten naar mijn huis zouden gaan, konden we hem meteen naar huis brengen ook. Dat scheelde weer een ritje voor zijn ouders. In de tuin gekruide kipfiletjes gegeten en toen Sem zijn laptop weer in orde was, de boel ingepakt en hem naar huis gebracht. Annet was ondertussen zelf vast naar mijn huis gereden. Na Sem weer afgeleverd te hebben ben ik met Colin ook doorgereden naar huis en hebben we de avod nog rustig aan gedaan. Hij is morgen lekker vrij, dus ik mag alleen zachtjes “tot vanmiddag” zeggen.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.