Mastering SSL/TLS

Vanmorgen nog een paar keer gesnoozed voordat ik mijn bed uit kwam. Alles ingepakt en op pad gegaan naart Houten, naarde Kromme schaft. Het is me nog steeds een raadsel wat dat woord mag betekenen, maar in ieder geval zit daar in de middle of nowhere een pand van KPN. Vanmiddag is daar een masterclass SSL/TLS 🙂 Vanwege de beperkte parkeerruimte in verhouding met de hoeveelheid werkplekken, had ik besloten om maar vroeg te gaan om zo zeker als maar mogelijk te kunnen zijn van een plekje. Met het OV was het sowieso geen doen. Ik was vroeg genoeg, want ik kon de plekken uitzoeken. De receptie was nog onbemenst, dus ik moest op zoek naar een werkplek… Kansloos! Ik ben dus voorlopig maar in de kantine gaan zitten. Na verloop van tijd kwam er bezetting bij de receptie en heb ik gevraagd naar een normale werkplek. Hebben ze daar toch een mooie walk-in-workspace!!! Niet als de walk-ing-fridge, maar een gezellige ruimte met bankjes, tafeltjes, geisoleerde “krullen” en, niet geheel onbelangrijk: een koffiemachine! De rest van de ochtend lekker in een afgeschermd hoekje gehangen 🙂 In de kantine hadden ze wel heel veel lekkers! Heel gezond, gekozen voor een meloensalade met ham. Even verder zie en ruik je dan een heerlijke sateh! Maar ja, je hebt al gekozen 🙁 Na de pauze nog even een rondje om het gebouw lopen om nog wat Pokémons te vangen 🙂 Langzaam maar zeker kwamen er steeds meer bekenden. De sessie trok het bekende geteisem aan 🙂 Mijn shirtje viel meteen op bij Oscar 🙂 Geek zoekt geek 🙂 Hij maakte er verder een mooie middag van! Veel versleutel en gesleutel met sleutels. Na de sessie duizelt het je! Maar even wachten op de powerpoint 🙂 Na de sessie lekker naar huis getuft. Ten ministe… Vanwege de gezonde lunch, kon ik wel even een tussenstop doen bij de Burger King voor mijn nieuwe favoriet: de steak-house. Thuis lekker alles uit mijn handen laten vallen en op de bank geploft. In de brievenbus lagen nog Doom en Wolfenstein II voor de Switch, maar die moest eerst geupgrade worden… Colin kwam ook nog even langs om iets op te halen, maar die was zo weer weg 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.