Bring Your Friend dag

Wekker -> snoozen (*3) -> opstaan -> ochtendritueel -> bijkomen achter je bureau 🙂 Aan de bak met de lopende zaken. Puppet loopt een beetje richting werkende situatie, dus daar zit schot in! In de pauze nog wat boodschappen gedaan. en lekker verder gewerkt. Vandaag een beetje vroeger gestopt met werken, omdat het bij Only Friends de dag is dat iedereen iemand mee mag nemen 🙂 Lekker druk dus met Friends en hun friends. Het schema is ook wat anders… Elk half uur gaat de helft het water in terwijl de andere helft zorgt dat alles klaar is voor het volgende half uur. Ff aanpoten! In eerste instantie kon ik me nog even nuttig maken met het bijvullen van de cilinders. Maar Leslie stond uiteraard al snel te wenken of ik ging duiken 🙂 Natuurlijk! Tot mijn verrassing, had hij dit keer iemand meengenomen, zijn kleine zusje 🙂 Een klein brutaal ding, dat af en toe een beetje afwezig leek, maar dat kan de spanning geweest zijn. Ze as in ieder geval wel mans genoeg om niet meer het diep in te willen, omdat ze last van haar oren kreeg. Klaren deed ze niet aan! Oke… Wat je wilt 🙂 Dus geellig met z’n drieen de torpedo’s rondgegooid. Al snel kwa er een soort aport systeem in werking waarbij de jongen dame de torpedo precies een richting ingooide waar nog ik, nog Leslie zat 🙂 En tja… Ik moest op de dame letten, want Leslie is al wat geoefender, dus hij mocht iedere keer die torpedo ophalen 🙂 De volgende groep, mocht ik met Arjen duiken. Die had een nichtje meengenomen. Arjen heeft zelf best wel wat begeleiding nofig, maar gelukkig was zijn vader ook in het water. Die lette hoofdzakelijk op Arjen, zodat ik me kon concentreren op Sterre. Natuurlijk ook Arjen en zijn vader in de gaten houdend 🙂 Die gingen ook lekker met z’n allen! De rest van mijn aanwezigheid heb ik me weer op de cilinders geworpen. Die moeten uiteindelijk ook gevuld worden… Na die drukke duikdag, nog even lekker langs de döner en door naar huis. Annet was er al en Colin kwam wat later. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.