Het kan er toch druk zijn…

Leker uitgeslapen tot acht uur. Colin wilde voor 10 uur nog wat regelen. Zelf ben ik om een uur of negen richting SnowPlanet gegaan om nog een uurtje te skiën. Daar stond het parkeerterrein al vol met jeugd… Er bleek nog een schooluitje gepland te staan voor de ochtend. Maar ach, voor die allemaal binnen zijn en iets gaan doen… Binnen bleek er inderdaad een evenementje voor een school gepland te staan, maar die zouden pas om tien uur gaan beginnen en voor ze dan allemaal op de piste staan… En dan nog de oefen piste. Dus lekker aan de bak. Een maagdelijke baan! Er was nog niemand af geweest nadat hij geprepareerd was. Zelfs de lift stond nog uit. Ik dacht nog even dat die vanzelf zou starten, maar al snel bleek ik daar voor joker te staan. Toen ik terug liep naar de balie, kwam er al iemand aanrennen. Die had zich ook gerealiseerd dat er nog iets aangezet moest worden 🙂 Lekker een paar keer afgedaald. Wat later kwam er nog iemand oefenen. Die kon het al een stuk beter, want die probeerde zo snel mogelijk zo kort mogelijke bochtjes te maken. Zijn vrouw kwam ook nog en die was duidelijk net begonnen met skiën. Die oefende nog de pizza puntjes. Als je dat dan ziet, bedenk je je hoe ver je eigenlijk toch al gekomen bent. Langzaam begon de school ook op de piste te komen. Het grote deel inderdaad op de oefen piste en een paar met snowboards op de grote piste, maar gelukkig halverwege achter de schans, dus daar had je op zich geen last van. Als ze ten minste niet gewoon over de piste naar boven liepen. Inzicht schijn je nog steeds niet op school te leren… Na een poosje was ik wel weer voldaan en ben ik terug gegaan naar huis. Colin was lekker aan het gamen, maar ik kon hem losweken voor een pannenkoek bij Meerzicht. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht en nog even bij mams langs geweest. Daarna door naar Hillegom. Annet ging nog met Sam en Timo naar haar moeder. Dat gaat het steeds slechter mee.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.