Eindelijk dan rust…

Vanmorgen vroeg ging Annet weer waken bij haar rnoeder. Niet veel later ging de telefoon… Annet… Haar moeder was net overleden. De rest van de dag stond in het teken van het regelen van de uitvaart. Ik heb daar weinig voor kunnen doen. Wel in de avond kunnen helpen met het digitaliseren van het adresboekje voor de rouwkaarten en de oude foto’s voor de plechtigheid.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.