Anti-tank barriere

Vannacht lekker de plafond-sikorsky aan gehad, dat scheelde al een heel eind met de benauwdheid 🙂 Vanmorgen fris en fruitig uit bed gesprongen en naar de paalbergweg gereden. Ik “mocht” weer een dagje naar Apeldoorn… Dat toch maar vanaf de paalbergweg gedaan. Even een bak koffie gedronken en al Pokémon-Go-end naar het station gelopen. Met de metro naar station Duivendrecht en daar de IC naar Apeldoorn. Heerlijk de nieuwe sprint gestart en lekker gediscussieerd over de oude 😐 Het voordeel is wel dat het dan meteen lunch tijd is geworden en dat we aansluitend nog een rondje lopen. Dan bij de koffieautomaat nog even een selfie gemaakt met de anti-tank barriere op de achtergrond. Deze ligt serieus voor de deru van het gebouw. Stamt nog uit de koude oorlog toen hier de “Rijkscentrale Mechanische Administratie” zat. Later bekend als het “Rijks Computer Centrum”, de stamvader van PinkRoccade. Het gebouw zelf is bomproof en de ingang was beschermd met een anti-tank barrière, waarvan dit deel de opruimwoede heeft overleefd. Nog even gekletst met wat collega’s en de terugreis naar Amsterdam weer aangegaan. Door een van die kletskousen op mijn werk, was ik net te laat voor de bus 🙁 Maar dat gaf me dan wel weer de gelegenheid om nog een nabij verstopte cache op te pikken. “M” was makkelijk te bereiken en ook snel te vinden. Even oppassen dat alle orenkruipers blijven waar ze moeten zijn, maar dat was dan ook het enige. Terug naar de bushalte en verder verliep alles voorspoedig. Terug op kantoor hoefde ik nog net geen asielzoekers van mijn bureau weg te jagen. Gelukkig voor deze bootvluchteling is de bewoner van het ingenomen bureau met vakantie, want die kan daar echt de lol niet van inzien. Het zijn GEEN flexplekken mensen! Ondertussen van Annet een fotootje van de rouwkaart van haar moeder doorgestuurd gekregen. Donderdag wordt een drukke dag! Thuis de stapel was opgevouwen en opgeborgen. Wassen alleen is niet genoeg. Die stapel moet ook nog een keer opgeruimd worden. Toen vast een globale planning voor donderdag op papier gezet en me afgevraagd hoe we dat moeten gaan doen… De tijd zal het leren. Nu nog even lekker genieten van het mooie weer…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.