Afscheid

Vanmorgen in de actie gesprongen. Colin zijn bed uit gemotiveerd en op weg naar het Kaj Munk College. Colin dacht dat hij tussen half negen en half tien zijn rapport moest halen. Dat bleek dus eigenlijk gewoon om half negen te zijn, dus hij was te laat. Hij was niet de enige, want er schenen nog meer rapporten te liggen. De straat was een grote chaos, want de boeken ophaal dienst had de hoek helemaal geblokkeerd met een grote vrachtwagen. De mensen van de gehandicapten opvang verder op moesten over het terrein van het kabouterhuis om te komen en te gaan. Maar ik stond goed en even later kwam Colin met rapport en met fiets weer aanlopen. We waren nette kleding vergeten, dus we moesten nog snel langs huis. Daar kwam we helaas pas in Hillegom achter, dus dat was nog een race tegen de klok. Maar ik kon wel meteen zijn fiets in mijn berging zetten. Desondanks waren we op tijd in de kerk in De Zilk. Na de kerkdienst gingen we in de stoet naar het uitvaartcentrum in nieuw Vennep. Tijdens die dienst heeft Annet nog een paar keer gesproken. Na het verdere afscheid ben ik met Colin wee naar huis gegaan om de spullen voor de vakantie in te pakken. Toen weer terug naar Hillegom. We zijn nog met z’n allen uit eten gegaan. Alle kinderen van ma Beerendonk met de kleinkinderen en de achterkleinkinderen. Na het eten weer terug naar het honk. Bijtijds tukkie gaan doen. Morgen begint onze reis.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.