Eerste etappe

Vanmorgen niet vroeg op. De eerste etappe is Parijs en dat is prima te doen op een dag. Annet heeft haar laatste dingen ingepakt en is broodjes gaan halen. Ik ben de auto verder in gaan delen. Inmiddels pakken we zo compact dat het enige dat nog in de dakkoffer lag mijn duikuitrusting was. En om nou alleen daar voor die windvanger mee te nemen… We gaan waarschijnlijk toch niet hele veel duiken, dus besloten om dat herrie ding maar Va de auto af te halen. Ik huur wel spullen als we gaan duiken. Iets later dan we van plan waren op pad gegaan. Tomtom stuurde ons wel langs een hele rare route, maar de A4 bleek ergens afgesloten te zijn. Iets verder ook nog een alternatieve route en er zaten al snel in België. De file rond Antwerpen wad niet te vermijden, maar ook daar kwamen we voorbij. Wat verderop gewisseld. Annet ging verder. Vóór Parijs wilde ze toch wel liever terug wisselen. Onderweg nog de nodige files gehad. Zelfs een hoosbui. In Parijs drie keer om het hotel geen gereden voor we ontdekt hadden waar we precies moesten wezen en waar we de auto kwijt konden. Maar uiteindelijk zaten we in onze budget kamer op de vijfde etage. Tweepersoons bed met eenpersoons stapelbed er boven. Uitzicht op de periferique. Nette badkamer, meer heb je niet nodig. Toen we een beetje bijgekomen waren, hebben we de metro gepakt en zijn we naar de Eiffeltoren gegaan. Heb ik die roestige spijker ook eens van dichtbij gezien. Wat een ding! De wachtrij voor de lift was extreem lang, dus dat hebben we maar niet gedaan. Op de terugweg richting station nog een cache meegepikt. In een straatje lekker gegeten. Pasta, pizza en hamburger. Na het eten nog een keer naar die spijker, maar de lichtjes waren nog niet goed te zien, dus terug naar het hotel om te slapen. Dit was weer een productief dagje

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.