Tweede etappe

Wekker ging vroeg. Zelfs vroeger dan ik verwacht had zelfs. Annet ging eerst douchen. Daarna ik en terwijl wij de spullen verder inpakten kon Colin douchen. Om half zeven beneden naar het ontbijt gegaan. Ibis budget is op zo dag wel heel erg budget, maar goed. We hebben wat kunnen eten en drinken. Daarna de kamer leeg-gehaald en weer op pad. Vandaag het lange stuk 🙁 Normaal rijden we dag één het grootste deel, maar nu hebben we natuurlijk eerst het dagje Parijs gedaan. De reis ging voorspoedig! Regelmatig stoppen om te plassen, te drinken en van plek te wisselen. Voorbij Narbonne de laatste tank en wisselstop gedaan en op naar de camping… Daar stond de caravan op een prima plek. In het zelfde laantje als vorig jaar, alleen iets verder. Die hebben we eerst maar eens recht gezet en gezorgd sta er een bed was. Annet ging soppen en ik ben met Colin vast de voortent er aangaan rusten, want het weer zag er niet best uit. Bij het monteren van het frame begin het dan ook al te druppelen. Toen we alles droog hadden staan zijn we eerst maar wat gaan eten op het terras. Daar knapten we weer van op en hebben we nog wat meer kunnen doen. Ook Colin zijn tent opgezet. Toen was het bedtijd. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.