23-7 De eerste hele spaanse dag

Lekker geslapen vannacht. We waren dan ook redelijk moe geworden gisteren. Meteen maar wat basis boodschappen gedaan om de eerste dagen door te komen. Na de boodschappen nog wat reorganisaties in de tent. Zoeken naar dingen die je niet kunt vinden, omdat een ander ze vorig jaar heeft ingeruimd 🙂 Alleen de koffie machines lijken gesneuveld… Annet is d meteen aan de was gegaan. De vuile was van het weekend was een doorn in het oog en ook wat dingen uit de caravan roken niet zoals ze moesten. Ik was nog niet helemaal uitgerust en kreeg ook weer een hevige hoofdpijn. Waar dat nou vandaan blijft komen !?!?! Ik heb verder de rest van de dag slapend in bed doorgebracht. Tegen vijf uur werd ik wakker en zag dat mijn telefoon door de volle zon gecrasht was. Die gekoeld en weer op weten te starten. Annet had gebeld of ik nog zin had om naar het zwembad te komen. Daar hebben we lekker een frappelatte genomen, maar toen kreeg ik toch weer last van de zon en ben terug gegaan. Terug bij de caravan maar eens geprobeerd om de WiFi te gebruiken, maar die bijkt nog even ruk als vorig jaar. Slechter als dat al mogelijk is. Dus dan maar hot-spotten via de telefoon. Toen gyros gemaakt en opgegeten. De afwas en het ritme begint te komen. Straks nog even wat drinken op het terras en dan weer lekker tukkie doen. Wifi is nog ruk, dus foto’s komen wel een keer.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.