24-7 Pals

Vandaag langzaam opgestart. Met de fiets naar de lidl gegaan voor de ontbijtboodschappen. Laat ontbeten en nog wat aan de tent veranderd. Een voorkant er weer uitgehaald. In de middag met Annet naar pas geweest. Beetje oud dorpje kijken. Colin bleef liever bij de caravan. In Pals begon het wel te spetteren. Nog even wat gedronken daar en terug richting de camping. Nog even een tussenstop bij de mercadona voor wat extra boodschappen. Bep, Coen, Rebecca en Sheleena zouden vroeg in de avond arriveren en we hadden aangeboden om een grote pan met nasi te hebben. Dat was wel een goed idee. Toen ze aangekomen waren konden ze direct aanvallen. Na het eten hebben we hun caravan nog naar een andere plek getrokken. Die was inmiddels op een zeer onaangename plek terecht gekomen. Maar met mijn trekhaak konden we hem op een andere plek zetten. Snel bleek waarom die plek zo lang leeg bleef. De stoeprand waar de caravan tegenop moest was te hoog. Zeker voor zo’n volgestouwd hok 🙂 Maar met wat blokken voor de wielen en wat pk’s kregen we hem er tegenop. We waren inmiddels wel de attractie van de camping aan het worden, maar dat mag. Toen nog even geholpen met het opzetten van de voortent zodat ze in ieder geval kunnen slapen. Nog een toetje en het was tijd om te douchen. Hasta manana!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.