25-7 Geocachen

Vanmorgen weer uit geslapen. Brood bleek al gehaald voor ons 🙂 Na het ontbijt naar het zwembad gegaan om daar wat te liggen. Dat houd ik meestal niet al te lang vol, dus ik ben maar een uurtje gaan geocachen. Eens kijken hoeveel van de mysterious creatures ik kan vinden. Er lag een mooie serie langs een onverhard weggetje. Eens kijken hoe ver de auto me zou brengen. Het was niet echt een route om naar toe te fietsen. Voor de insiders: richting Mas-Nou… Maar de auto bracht me via “M->M#03: VISTES A MAS NOU“, “01-Negre-MEGA 2014“, “02-Negre-MEGA 2014“, “03-Negre-MEGA 2014“, “05-Negre-MEGA 2014” en “06-Negre-MEGA 2014” naar “07-Negre-MEGA 2014“. Daar was de route inmiddels zo smal, ruig en onbegaanbaar geworden dat het verder alleen met 4X4, fiets of voet te doen is. Dus keren en weer terug. Nog heel even de twee niet gevonden caches nog een keer geprobeerd, maar die lieten zich niet vinden. Terug bij de camping nog heel even bij het zwembad gezeten en daarna met z’n drieën op de fiets het dorp verkennen. Colin had nog thiamine pilletjes nodig die we bij de apotheek gehaald hebben. Verder nog vastgesteld dat Dino’s er nog steeds zat. Terug op de camping begon het weer te betrekken 🙁 Dat hadden we niet afgesproken. Het is weliswaar verfrissend, maar we kwamen voor de hitte… Het is ook nooit goed he… Roti gemaakt en met taco vellen gegeten. Roti vellen in Soanje is een iets te grote uitdaging denk ik. Na het eten lekker gehangen voor de caravan. Colin ging nog even een rondje fietsen… Relax!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.