26-7 Besalu/Castelfollit de la Roca

Vanmorgen weer uitgeslapen. We zweten nog steeds de caravan niet uit. Hij staat prima in de schaduw. Colin zijn tentje ook. Na het ochtend ritueel in de auto gestapt en naar Besalu gereden. De temperatuur tikte de 41 graden aan. Annet had vorig jaar in Besalu een mooie portemonnee gekocht en had aar toen ook mooie tassen gezien. Die waren er nog steeds. Na wat wikken en wegen een mooie tas uitgezocht. Op het hoofdplein nog iets gedronken en via de beek terug naar de auto. Nog even door naar Castelfollit de la Roca om dat ook van boven te laten zien aan Annet. Vorig jaar had ze allen de klif van onderaf gezien. Boven is hier echt bijzonder, maar hij is afgetikt. Terug naar de camping en het zwembad. Na het zwembad op de fietsen naar het dorp voor een halve meter pizza. Eigenlijk 60 centimeter maar ach… 30 salami, 20 ananas en 10 ui. Terug op de camping Rebecca blij gemaakt met haar laptop. Het is inmiddels een derdehandsje, maar hij kan nog prima meekomen voor iemand die voldoende heeft aan tekstverwerking en internet. Tot slot wordt het nu bedtijd. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.