31-7 PPS

Uitgeslapen. Met Coen naar de Chinees en nog boodschappen gedaan. Zwembad. Nog een poging gedaan om de beeld uit de Canal Digitaal decoder van Coen te krijgen, maar die heeft een heel eigen idee over wat hij moet doen. Na veel vijfen en zessen hadden we prima beeld op BVN en op diverse ander – HD – kanalen, maar niet op de Nederlandse. Na nogmaals het hele verhaal van A tot Z doorgelopen te hebben zijn we maar gaan bellen. “Neeee, u moet astra 3 hebben, niet Astra 1”, maar die “zien” we niet! “Als u beeld heeft op kanaal 80, kunt u de LMB kantelen om de Astrat 3 ook te krijgen.”. Dus zijn we on smaar gaan concentreren op het zoeken van de Astra 3. Dat kregen we niet voor elkaar. Tot opeens… Out of the Blue… 90% signaal met 90% kwaliteit !?!?! De dame van Canal Digitaal had al bevestigd dat de decoder op zich geactiveerd was, dus naar NPO 1 geschakeld… Beeld… Zo maar, zonder iets te doen. Ik verdenk ze er heel erg van dat er toch iets niet helemaal goed heeft gestaan op de kaart. Daar zijn ze achter gekomen en hebben dat snel recht gezet. Dat “opeens” opkomen van het signaal is anders niet te verklaren. Toen lekker pannanekoeken gegeten en na het eten met Colin naar PPS gegaan. Annet is gezellig met Rebecca gaan shoppen. We zouden elkaar bij Dino’s treffen. Dus na het schieten en een bezoekje aan de Optica om te kijken of er nog mooie brillen waren, vast naar Dino’s. Even bellen en een verbaasde Annet aan de lijn “zijn jullie daar al??? Wij zijn pas in de tweede winkel…” Dus besloten om ieder onze eigen gang maar te gaan. Na het ijsje weer naar de camping en nog even bij Bep en Coen gezeten. Colin ging al snel weer met zijn elektronisch vermaak aan de gang en later kwamen Annet en Rebecca ook weer terug. Morgen weer een dag!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.