1-8 Rondje dorpjes

Vanmorgen weer was gedraaid. Daarna in de airco gestapt en wat dorpjes bekeken. Eerst was Sant Feliu de Boada aan de beurt. Dat viel wel een beetje tegen een mooie kerk, maar dat was het dan wel. Door naar Palau-sator en na een rondje rond het dorp toch geparkeerd. Dit was echt een ringdorpje. Een vestingsstadje. Er stond nog een klein kanon op een van de torens. Verder een mooie dorpskern, maar verder uitgestorven. De volgende geplande stop was Ullastret, maar na een rondje rond de kerk kregen we geen warm gevoel. We zijn hier dus maar niet eens uitgestapt. Aangezien we nu de geplande plaatsjes gehad hadden, maar nog niet helemaal voldaan waren, zijn we door gereden naar Begur. Dat was wat meer een druk dorpje. Hier waren ook wat meer mensen en winkeltjes. Na wat gedronken te hebben zijn we weer richting camping gegaan. Na een kort reces zijn we gaan wokken. Met de fiets naar het restaurant en aanschuiven. Op een moment moesten we even wachten omdat de kok zelf aan het eten was. Wel een klein beetje vreemd voor een restaurant, maar ach, het blijft Spanje. Verder was het lekker maar niet zoals we gewend waren. Beetje weinig keuze. Beetje vette kant en klare gerechten. Wat je laat wokken heb je zelf in de hand dus dat gaat wel. Lekker gegeten, maar niet wat we gewend waren. Daarna Annet en Colin gedag gezegd en naar het dorp om samen met Coen naar voetbal te gaan kijken! Jawel… Voetbal 🙂 Ajax won. Terug naar de camping en tot morgen maar weer.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.