2-8 dagje knutselen en cachen

Vanmorgen was Annet boodschappen gaan halen. halen. Toen ze terug was heb ik nog even haar achterlicht van nieuwe batterijen voorzien. Ze was de geraspte kaas vergeten dus die ben ik nog even met Coen gaan halen. Die wilde meteen graag zijn zonnebril ruilen. Dat was geen enkel probleem. Een witte armer en een zwarte rijker verliet hij de winkel weer. Nog wat boodschappen bij de Lidl en een stuk koord bij de Chinees gehaald en weer naar de camping. Het koord gebruikt om het rechthoekige doek op te hangen in plaats van de driehoek. De schaduwplek is nu iets beter. Toen nog even naar het zwembad om af te koelen. Met Coen een rondje geocaches gedaan. Het werden Descarrilat 10, Descarrilat 12, Descarrilat 13, Descarrilat 14, Sta. Cristina d’Aro s’apunta a l’evento Maria en Riera de Malvet (El rierol). En om af te koelen weer een ons in het zwembad. Samen met Annet pasta gemaakt en lekker opgegeten. Toen Coen weer geholpen met het neerzetten van de caravan voor Swartje die morgen komt. Dat ging niet helemaal want de plek was nog niet helemaal leeg, maar de voortent zit er vast in geritst en de stokken kunnen er morgen zo onder. Tot slot nog mijn belofte aan Colin ingewisseld door hen te laten zien hoe slecht ik ben met Wolfenstein. Dat was de dag dan wel.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.