4-8 Minigolf

Vanmorgen weer een wasje gedraaid. Iedere keer een klein beetje om de boel onder controle te houden. Daarna op pad om te kijken of we Llafranc konden bezichtigen. We namen de kustweg om eens iets anders te zien. Die was ehcter nogal druk en nabij Pallafrugel raakten we het spoor bijster. Het bezichtingen van Llafranc, bleek kansloos in het weekeinde aan de kust. Na een zoektocht naar een parkeerplaats, doorgereden naar Tamariu. Daar bleek echter hetzelfde probleem. dus onverrichter zake terug naar de camping. We hadden inmiddels wel lekker een poosje in de koele auto kunnen doorbrengen. Dan maar even op de fiets naar het strand hier. Dat plan viel ook in het water door een kletspraatje met de buren. Dan maar even afkoelen in het zwembad. Tegen de avond met z’n drieën naar Vall D’Aro om te mini-golfen. Dat wilde Colin nog graag een keer. Dus redelijk bijtijds, dan was het nog niet druk. Na de partij richting stadje. Het marktterrein stond vol geparkeerd en zelfs het grote parkeerterrein was vol. Het gebied achter de busterminal had echter wel een plekje. Toen op zoek naar het restaurantje waar Annet graag een keer wilde eten. Dat wilde ze vorig jaar al, maar toen is het er niet van gekomen. Op zoek naar een parkeerplek, had ik al het globale gebied gezien waar het restaurant moest zitten. We liepen er toevallig zo tegenaan. Taj Mahal Indisch Restaurant. De kaart zag er goed uit, dus we hebben het gegokt. Het bleek een goede gok, want het was erg lekker eten daar! En niet duur ook nog eens, dus een echte aanrader! Na het eten gin Annet op zoek naar de Rituals en gingen Colin en ik nog even schieten bij PPS. We ontmoeten elkaar weer bij Dino’s voor een ijsje en voor Colin een milkshake. Nu terug op de camping en voorbereiden voor de nacht. Truste!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.