5-8 Sant Pere de Rodes

Na een rustige ochtend op pad gegaan naar een klooster dat ik gevonden had. Sant Pere de Rodes. Het was even een stukje sturen en onderweg hadden we diverse mensen die het nodig vonden zich met ongeveer de helft van de toegestane maximum snelheid te gaan rijden op weggetjes waar je niet kon of mocht inhalen. Dus het schoot ook niet lekker op. Door de ergernis mis je dan ook nog een afslag, maar uiteindelijk toch bij het klooster aangekomen. Op weg naar het klooster zelf nog een cache gevonden: CSJ 01-16. In het klooster met Nederlandse audio-gidsen door het restant van het klooster gelopen. Sommige delen zijn nog netjes, andere delen zijn echt oud en verweerd. In het klooster zit nog een restaurantje gevestigd waar we lekker iets hebben gedronken. Op weg terug naar de auto zagen we nog een oud kerkje op een andere berg staan waar we ook nog even hebben gekeken. Daar in de buurt vond ik nog een tweede cache van de dag: Portal de Santa Helena. Terug op de camping lekker bloemkool gegeten en straks nog wel een spelletje Qwixx. Alvast een goede nacht toegewenst. Hopelijk koeler dan die van ons.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.