6-8 Parc Aventura

Gedoken bij llossa. Overboord en direct aan de lijn vanwege de stroming. Zo veel stroming heb ik hier nog niet gehad. Maar snel naar beneden. Voor Annet ging het niet zo best. Die gaf al snel aan dat ze naar boven wilde. Samen terug naar de oppervlakte dus. Daar gezorgd dat ze aan boord werd geholpen en op aandringen van haar zelf terug naar de groep afgedaald. De groep had ik snel weer terug gevonden. Kwestie van in de bellenbanen afdalen. Weer de buddy geweest van het Nederlandse meisje dat ook een dagje mee dook. Een paar murenes gezien en een paar grote zeebaarzen in de verte. Na de duik weer terug naar de camping. Wel nog even een nieuwe duik afgesproken voor woensdag. Dan gaan we naar Roitxa. Terug op de camping hebben we “ontbeten”. Daarna ben ik met Colin het beloofde klimpark gaan bezoeken. Annet ging lekker naar het strand. Die heeft vorig jaar haar enkel behoorlijk pijn gedaan op zo’n baan en die gelooft het verder wel. Dus wij op naar Sant Feliu.  Langs de haven het dorp in en afgeslagen naar de kotsroute. Langs die route bevind zich Parc Aventura de San Feliu. Het was daar best wel warm 🙁 Snel in de klimharnassen gehezen en na de korte intro lekker de boom in. Boven was wel hier en daar een briesje, maar de inspanning maakte toch wel dat je een beetje ging zweten… Na blauw-2 en rood zijn we maar iets gaan drinken. We hadden een eigen begeleidster die ons door het parcours hielp. Het was zo warm dat we gewoon water namen. Na een flesje water ging het wel weer en zijn we nogmaals blauw-2 gaan doen.  Rood had de door mij gevreesde glijbaan, waar ik me echt af moest praten. Je had nog geen houvast zeg maar. Je had wel een soort trapeze waar je je aan vast hield, maar die hing in een lus voor je. Je moest je van een soort glijbaan af laten glijden om vervolgens naar beneden te glijden… Maar ik had het gedaan! Maar een tweede keer vond ik niet meer nodig. Colin was er na drie rondjes ook wel een beetje klaar mee, dus we zijn weer terug naar de camping gegaan. Om precies te zijn… Het zwembad… Na ons uurtje zwembad, kwam Annet ook weer van het strand en heb ik nog even snel de boodschappen voor het eten gedaan. Een bak sla, de mini hamburgertjes en een bak patat van de autoventa. De rest van de avond lekker weinig gedaan. Beetje lezen, beetje met de digitale foto’s rommelen, enz. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.