7-8 “Oma Beer”

Vanmorgen kwam het nieuws dat we een nieuwe “oma beer” hebben. Sam en Lisanne hebben een dochter gekregen, Malin. De enige reële optie is dat Annet terug vliegt. Onze vakantie afbreken en terug rijden zou kunnen, maar dan zit Colin een week in de auto, want die mag dan een paar dagen weer terug. Vliegen is sowieso sneller, dus snel een vlucht geboekt. De volgende stap was het afzeggen van het duiken morgen. Rond dat tijdstip zijn we onderweg naar Barcelona. De rest van de ochtend bezig geweest om de boel een beetje klaar te maken voor het vertrek van Annet. Mijn Only Friends sporttas kan mooi als handbagage fungeren. Die hadden we als overnachtingstasje mee in Parijs. De rest staat klaar om in de auto te verdwijnen als ik terug ga. Vast wat handdoeken gewassen en mijn eigen handdoek in gebruik genomen, zodat we alles schoon hebben voor Monique en Ria. Dan is het inmiddels al weer middag en zijn we bij het zwembad neergestreken. Ondertussen ook mijn terugreis heroverwogen. Ik ben er nog niet uit of ik het oorspronkelijke plan handhaaf om over Nancy terug te gaan of dat ik dan toch de iets kortere etappe naar Orleans neem. Voor alle zekerheid ook een hotel in Orleans geboekt. Beide boekingen zijn kosteloos te annuleren tot zondagmiddag 18:00 uur… Tegen die tijd moet ik wel iets besloten hebben 🙂 Ook alle caches langs de route du soleil geladen, je weet het maar nooit. Tegen etenstijd op de fiets naar de pizza per meter gereden. Vanwege de tegen dreiging wel alles binnengehaald. Lekker pizza gegeten en aansluitend een ijsje bij Dino’s. Op weg naar PPS nog even een kraamcadeautjes tussenstop gemaakt en bij PPS weer 1600 punten bij elkaar geknald. Op weg terug naar de camping ook nog lampjes bij de decathlon en op het laatste stukje begonnen de druppels te vallen. In een hogere versnelling door naar de plek en als je dan droog zit, houdt het op met regenen. Nu lekker rustig zitten. Morgen vroeg op om Annet naar Barcelona te brengen.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.