9-8 Flits

Mmm, wakker geworden in een verder lege caravan 🙁 Niet echt fijn zeg maar. Maar ja… Broodjes gehaald en een eitje gebakken voor Colin. Het weer leek nergens op dus we moesten nog maar zien wat we gingen doen. Coen bleek erg veel last van een oor te hebben. Die was naar de apotheek geweest voor druppels, maar die hielpen niet. Verteld van mijn eigen mengseltje en we zouden op pad om de ingrediënten te halen. Die meteen maar vooraf laten gaan door een bezoek aan Besalu. Toch even kijken voor de hoed. Ik dacht dat die dat niet waren dan in Begur, maar dat bleek niet het geval. Coen en Rebecca hebben nog even het mini-micro museum bezocht en toen was het weer aftaaien naar de camping. Via een Caprabo, want die zou de ingrediënten voor mijn oren-mix hebben. Tot mijn verbazing konden we daar inderdaad natuur azijn, alcohol en waterstofperoxide kopen… Op de camping dit dingen in gelijke delen gemengd en in de oren van Coen gedruppeld. Eén oor ging direct bruisen, het andere oor moet nog een paar behandelingen ondergaan. Colin wilde graag broodjes knakworst, dus die hadden we meegenomen, maar Bep had een lekkere pan Mexicaanse bonenschotel gemaakt 🙂 Daar heb ik Lekker en bordje van mee gegeten 🙂 Na het eten verder rustig aan gedaan. Morgenochtend nog even naar de markt en misschien daarna nog naar Begur, maar dat zien we morgen wel. De hele dag het het verder toch regelmatig geregend en vooral veel geonweerd! De bliksem app hield niet op!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.