10-8 Het begin van het einde

Vanmorgen weer wakker na een onrustige nacht. Nu geen regen, maar wind. Vannacht hoorde ik het schaduw doek klapperen. Ik moest toch maar de wc dus kom meteen vaststellen dat het van één hoek los wad geschoten. Voor het gemak dan maar helemaal los gehaald en onder de ladder gelegd. Vanmorgen heb ik het weer opnieuw vast gezet. Brood gehaald en nog even naar de markt gereden. De jaarlijkse Spaanstalige verzamelcd halen. Dat is wel niet mijn traditie, maar ik wilde er ieder jaar al eens eentje kopen, dus vandaar. Terug op de camping maar een uurtje in het zwembad gesprongen. Die was voor de verandering en keer niet pislauw. Deze keer leek het weer op de beruchte ijsbak. Na het afkoelen weet maar de caravan en een begin gemaakt met het inpakken. Al mijn spullen vast bij elkaar verzameld en nog een laatste wasje gedraaid om de boel een beetje fris over te kunnen dragen aan Monique en Ria. In de middag nog een rondje zwembad en daarna bijtijds naar Friends. Later op de avond sta je in de rij maar rond half zeven kun je nog vrij snel aanschuiven. We werden weer hartelijk verwelkomd door Claudia en niet veel later zaten we lekker aan tafel. Onze bestelling was niet verrassend 🙂 de sateh uiteraard! Ik heb. Of even getwijfeld over de kip-cachew, maar koos toch voor de sateh. De toetjes waren ons iets te fancy, dus we zijn nog maar naar Dino’s gereden voor een ijsje. Terug op de camping verder lekker rustig aan gedaan. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.