11-8 Het laatste dagje genieten

Opgestaan, brood gehaald en samen met Colin ontbeten. Vervolgens nog wat opgeruimd aan de caravan en naar het zwembad gegaan. Na het afkoelen met Colin nogmaals naar Begur gereden. Nu de Indiana Jones hoed hier wel gekocht. Deze was toch de mooiste. Terug op de camping verder rustig aan gedaan. Nog een rondje caravan om te controleren of ik wel alles ingepakt of klaargelegd had. Dat blijf ik nog wel een paar keer doen 🙁 Nog een keer zwemmen en nog wat spullen ingepakt. Uiteindelijk een laatste keer zwemmen en met Coen nog even op het terras gezeten. Terug bij de caravan wist Colin te melden dat Monique en Ria vlak hij waren. Dus begon het wachten op die twee. Ze hadden al ingecheckt voor morgen en mochten toch al meteen door rijden. Het was toen al bijna tijd om naar de pizza per meter te gaan, dus met de fietsen via de receptie op pad. Ik kon nog even uitchecken en de rekening voldoen. We warme net drie minuten te vroeg bij de pizza, maar we mochten vast gaan zitten. Weer lekker gegeten en aansluitend nog een ijsje bij Dino’s gehaald. Terug op de camping het fietsenrek op de trekhaak gehangen en de fietsen er vast op. Morgen neem ik Colin zijn fiets wel even om brood te halen. De dames namen hun intrek voor de nacht in Colin zijn tentje. Colin en ik namen het grote bed in de caravan. Ik moet proberen een zo goed mogelijke nachtrust te krijgen. Morgen begint mijn solo rit richting huis. Met een geplande stop in Nancy. Truste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.