13-8 Etappe twee

Wekker om zeven uur gezet. Nog eentje snoozen en toen opgestaan, gedoucht, ontbeten en op pad. Etappe twee. Eerst nog even volgetankt en gassen maar. De resigenoten kekken gezellig mee 🙂 De eerste stop in Luxemburg gemaakt. Bij een locatie met een cache. Eindelijk dat landje ingekleurd op de geocaching kaart. Met Have a break – Aire de Berchem – East heb ik de eerste te pakken. Tanken hoefde ik niet, want ik zat nog zo goed als vol. Plassen, drinken en weer verder. Op de grens van België en Luxemburg nog eentje te pakken. Daar lag Have a break – A4 LuBe. Ik weet niet of die voor België of voor Luxemburg telt, maar dat zien we wel. Na Luxemburg kwam Belgie. Onderweg was ik inmiddels al twee flinke ongelukken tegen gekomen. Op twee plaatsen hadden drie auto’s zich in elkaar geboord, met de nodige vertraging vandien. Vandaag maar wat meer tussenstops gemaakt. Ik zat niet echt lekker in mijn stoel. Maar wat vaker de benen strekken en wat drinken bood soelaas. Na de derde kettingbotsing, werd het wat rustiger en al snel stond ik bij Hazeldonk de laatste stop te maken. Nog anderhalf uur tot Badhoevedorp. Eerst mams even gedag zeggen. Annet was ook die kant op gekomen en stopte net toen ik mijn auto uit kwam. Samen even bij mams geweest en toen ben ik via mijn brievenbus Annet achterna gegaan naar Hillegom. Daar de spullen uitgepakt en zo veel mogelijk verdeeld. Luke en Danique kwamen eten nu die weg zijn is het bedtijd geworden. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.