Ehhh… sleutels…

Vanmorgen weer in Nederland wakker geworden. Gelukkig nog deze week vrij, maar de echte vakantie zit er op. Spullen opruimen. Wasgoed weer verzamelen. Spullen uitsorteren. Dan een noodoproep van mams. Die was het wel erg zat dat haar computer het al weer een poosje niet deed, dus maar meteen op zoek gaan naar een andere. Deze heeft al zo veel problemen gehad dat daar waarschijnlijk geen eer meer aan te behalen valt. Annet wilde graag een stuk fietsen, dus zijn we op de fiets naar de mediamarkt in Cruquius gegaan. Tussen alle laptops eentje gezocht die voldeed, maar niet al te veel toeters en bellen had. Hij bleek nog voorgeïnstalleerd ook, dus dat moest aanzetten en klaar zijn. Dat bleek ook het geval. Alleen even de goede WiFi code invullen en de gewenste beveiligingssoftware er op zetten en hij was klaar voor het net. Toen nog de mail accounts en Libre Office er op zodat hij ook meteen inzetbaar was. Dan ook maar meteen Chrome en Firefox om de boel compleet te maken. Toen met Annet de dak koffer weer op mijn auto gezet. Na het eten ben ik die naar huis gaan brengen om meteen de laptop naar mams te brengen. Eerst bij mams langs om de laptop verder te installeren en te zorgen dat ze kan doen wat ze wil. Na een bakkie koffie dus op weg naar huis… Om te ontdekken dat ik de sleutels van alle aanhangsels niet bij me had 🙁 Dus na het legen van de brieven bus en het opbergen van wat andere spullen maar weer met alles aan mijn auto hangend terug naar Hillegom. Volgende keer beter…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.