Ook hier hebben we strand…

Vandaag alweer een beetje uitgeslapen. poging gedaan om de regendouche op te hangen, maar ik heb daar mijn schroefboormachine voor nodig. Even langs huis om het fietsenrek en de dak-koffer nu wel weg te brengen. Annet ging ondertussen boodschappen doen. Deze keer had ik wel de sleuteltjes mee, dus ik kon alles weer in de berging doen. Thuis nog even wat spullen weggebracht en ook de onderdelen voor de GroveWeatherPi meegenomen. Daar kan ik dan weer lekker mee verder knutselen. De benodigde micro-sd kaartjes waren inmiddels ook binnen gekomen. weer terug in Hillegom nog even met Annet op pad geweest. Door de duinen naar het strand gelopen en daar nog een stuk langs de zee gelopen. Kop koffie gedronken en via de duinen weer terug naar de auto. Ik was uiteraard de schroefboormachine vergeten, dus die regendouche moet nog even wachten. Ik kon wel aan de slag met de GroveWeatherPi. Het meeste was al in elkaar geklikt, dus ik heb het voor het gemak maar even zo in de montage doos gedaan. Na het schrijven van het micro-sd kaartje kon ik de boel opstarten. De verdere installatie ging niet helemaal van een leien dakje. Ik denk dat ik ergens de verkeerd instructies heb gepakt, want bepaalde dingen gingen niet zoals verwacht. Na veel aanrommelen het ding maar weer uitgezet. Eerst even goed zoeken naar de juiste procedure en dan gewoon opnieuw beginnen. Na de Mexicaanse bonenschotel is Annet naar de pedicure gegaan en ben ik op de bank geploft voor een avondje NCIS.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.