Babies…

Vannacht onrustig geslapen. Eerst lag Annet te stuiteren van de zenuwen voor de aanstaande bevalling van Danique. Toen het dan zo ver was, de telefoontjes. Als je dan denkt dat de rust terug gekeerd is, begint de brand detector te zeuren dat zijn backup-batterij bijna leeg is. En dat dan iedere vijftig seconden. En midden in de nacht met je slaapdronken kop, krijg je dat ding dus niet stil… Wat een nacht! ‘s Morgens had Annet nog een afspraak bij de kapper, waarna we samen naar Sam en Lisanne zouden gaan om Malin te bezichtigen. Na dat bezoek zijn we gezellig naar Meerzicht gegaan om weer eens een pannenkoek te eten. Aansluitend nog even langs huis om kleren voor de bruiloft morgen op te halen. In Hillegom weer verder geknutseld aan het weerstation. De software gaat niet helemaal als gewenst. De instructies zijn niet allemaal gelijkluidend en een andere volgorde gaf soms de oplossing. Aan het einde van de middag zijn we ook nog even naar Luke en Danique geweest om Guus te bezichtigen. Verder lekker een restje Mexicaanse bonenschotel gegeten en de rest van de avond met het weerstation-in-wording geknutseld. De software doet nog steeds niet wat het moet doen. Voor alle zekerheid maar wat vragen op het forum gezet. “And Now We Wait”. And we also wait met publicatie van dit bericht, tot verder iedereen weet dat Luke en Danique inmiddels ook papa en mama zijn 🙂

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.