Naar de bollenschuur…

Vandaag kon ik lekker uitslapen 🙂 Om twaalf uur kwam ik bij bewustzijn. Annet was toen al op pad om met Luke, hun oude auto weg te brengen. De moest ergens naar Amsterdam Osdorp. Op de terugweg heeft ze uiteraard weer even van de gelegenheid gebruik gemaakt om Guus te bewonderen. In de middag zijn we naar de bollenschuur gegaan om de verjaardag van Ron te vieren. Ik kon meteen zien hoe ver de werkzaamheden in het nieuwe huis gevorderd waren. Het begint ergens op te lijken 🙂 Ze houden het lekker ruw en industrieel zodat de oude bollenschuur nog te herkennen is. Er blijft echter nog genoeg te doen 🙂 Verschillende buren kwamen ook even langs en het leuke was dat ze allemaal een iets andere manier van inrichten hadden. Dat bleek uit de gesprekken. Marga had nog soep en hamburgers in de aanbieding, dus we zijn lekker tot na het eten gebleven. Toen weer op de fiets terug naar huis. In de avond nog even naar mijn huis gegaan om weer wat spullen op te halen. Voor mijn werk maandag, had ik sowieso de laptop van mijn werk nodig en voor een cache-wandeling die we morgen wilden doen, moest ik wat afdrukken en dat kon niet bij Annet. De nieuw bestelde Xenon verlichting voor mijn auto bleek inmiddels bij de buren afgeleverd, dus die heb ik ook meteen opgehaald. Ik heb dus weer genoeg te klussen 🙂 De problemen die ik heb met het installeren van het weerstation, zouden te maken kunnen hebben met de raspbian versie die ik gebruik. Omdat ik toch geen scherm en GUI gebruik, neem ik altijd de “lite” versie, maar die schijnt vaker problemen te geven. Misschien ontbreken daar toch bepaalde delen aan die de volle versie wel heeft en die toch nodig zijn. Dus downloaden en vanaf morgen gaan proberen de boel daar op te installeren. We gaan het weer zien!

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.