Dagje aanrommelen.

Vannacht weer heerlijk geslapen. Als een blok! Wakker worden was ook zeer ongewenst 🙂 Omdat ik vandaag geen haast had om ergens te komen, heb ik lekker een klein beetje uitgeslapen. Dus rustig aan naar het werk om daar weer de draad op te pakken. Door de email-maandag en de Maastricht-dinsdag, had ik nog steeds niet veel werk op kunnen pakken. Vandaag dus gekeken wat er allemaal op de rol staat. Voor mij hoofdzakelijk ipa en wat puppet boekhouding. Ook bezig geweest met het hacken van de Solaris vM’s van een oude cursus. Die kunnen we misschien gebruiken in de voorbereiding van de certificering. Maar ik had er geen inlog gegevens meer van. Booten in single-user mode is niet meer genoeg. Je moet nu om te beginnen al booten met een live-cd of iets soortgelijks. Maar google is je vriend en redelijk snel had ik weer toegang tot de virtuele server. Verder wat documentatie bij elkaar gezocht om ipa weer te kunnen installeren en testen en toen was het alweer tijd om te gaan. Even naar JvW, door naar de DvdB om te eindigen bij de döner 🙂 Die had ik wel een hele poos gemist. Zelfs in Spanje niet bij de vetklep geweest. Het broodje smaakte weer hemels. Toen ik af wilde rekenen moest ik nog even blijven zitten want de thee was zo klaar 🙂 Thuis weer verder met het SDL weerstation waarvoor ik weer een paar instructies heb. Ondertussen ben ik verder gegaan met het gedeelte van de zonnepanelen. Dat ging tot ik de accu aan wilde sluiten. Verkeerde connector 🙁 Echter hebben de drie zonnepanelen elk een kabeltje. De drie panelen nieten aan elkaar gesoldeerd worden, dus heb ik slecht één kabeltje nodig. Meteen nagevraagd of ik een van de kabeltjes kan gebruiken voor de accu. Verder lekker weinig gedaan. Beetje op de bank gehangen tot Annet kwam. En toen zat de dag er echt op.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.