Slopie slopie doen

Vanmorgen weer langzaam maar zeker in het normale ritme aan het komen. Samen met Annet de deur weer uit en aan het werk. Vandaag kwam Leon uit het zuiden om met Tom een oude HMC door een nieuwe te vervangen. Daar had ik ook nog nooit iets mee gedaan, dus ben ik lekker mee wezen kijken. Ook nog twee nieuwe Power 8 machines geconfigureerd en daar waren we de ochtend wel mee bezig. Na de lunch nog verder gegaan met de Solaris vm’s zodat Leon en Rob die ook kunnen gaan gebruiken. Ook een begin gemaakt met het bijeen garen van de ipa documentatie. Volgende week kan het echte werk beginnen denk ik. Na het werk weer naar mams. Colin is nog in Spanje, dus die was er niet. Die is vandaag voor de tweede keer naar de Sagrada Familia geweest. Nu met Monique en Ria. Ze hebben de andere Nederlandse Bijbeltekst ook gevonden op de poster met de bedoelde deur. Daar kreeg triomfantelijk een foto van door ge-appt 🙂 Na het eten weer naar huis en verder met de SDL weerstation. Plan was om alle zonne-hardware aan te koppelen en de boel in de box te monteren met de klittenband strips. Voor ik daar echt mee aan de gang kon, kreeg ik nog een nood-call van Astrid. Of ze even bij me op de koffie kon komen. Anders had ze misschien twee keer heen en weer moeten rijden. Lang verhaal, niet van belang voor dit verhaal. Altijd gezellig, dus de rest van de avond gezellig met Astrid gekletst. De componenten kunnen ook morgen nog gemonteerd worden. Tot ik antwoord krijg over een mogelijke oplossing van de fouten die het ding nu geeft, heb ik niet veel haast. Afijn… Tijd om naar bed te gaan! Truste!

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.