Beerendonkdag

Uitgeslapen. Nog even wat boodschappen gedaan voor de familie dag hier ter plekke. Vanmiddag komt de familie Beerendonk samen voor een gezellig samenzijn. Annet had drie pannen soep gemaakt en ik heb een hele berg hamburgers gebakken. Lekker met wat broodjes. Het was een geslaagde bijeenkomst, die periodiek herhaald gaat worden.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.