Dahlias

Wat een rotdag. Bijtijds opgestaan en besloten om een stukje van de dahlia fietsroute te gaan fietsen. Laptop in de rugtas mee, voor het geval dat ik toch nog gebeld zou worden. Bij het pakken van de fietsen ging het echter al fout. Het ene woord haalde het andere aan en tegen de tijd dat we door de tuinen van kasteel Keukenhof liepen was het niet meer gezellig. We dus maar omgekeerd en terug gereden naar Hillegom, waar we vervolgens de rest van de middag hebben zitten praten. Koken hadden we geen zin meer in dus hebben we maar voor het gemak gekozen. De kip gesneden en met paprika en uitjes gebakken voor op brood. ‘s avonds kwam Leonie nog voor Joep en hebben we een spelletje hartenjagen gedaan met z’n vieren. Ik was nog de eerste die terug bij nul was ook, hoewel ik ook de eerste was die bij de vijftig was… Toen de laatste stand-by nacht in.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.