Verscholen dorp

Vanmorgen op zaterdag in mij eigen bed wakker geworden door de wekker. Vreemde situatie. Met de auto naar Nunspeet voor een etappe van het Westerborkpad. Vierhouten naar Nunspeet. Dus de auto bij de P+R gezet en et de bus naar Vierhouten. Het is zaterdag dus geen rare speciale dienstregelingen die je moet reserveren. In Vierhouten eerst een bakkie koffie en thee gedronken en toen op pad. Deze keer weer eens een etappe door een mooi gebied. Halverwege een kort uitstapje naar het verscholen dorp. Een plek in de bossen. Waar in de oorlog mensen ondergedoken hebben gezeten. Er waren drie gerestaureerde hutten. Half in de grond met een half begraven dak er op. En dat zo maar ergens midden in het bos. Ver weg van alles. Het is echt een ongelukkig toeval geweest dat deze plek gevonden is. De route verder naar Nunspeet wat wat minder, maar toch nog steeds de moeite waard. In Nunspeet nog een lekker ijsje genomen en toen weer met de auto richting Badhoevedorp.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.