Middagwandelingetje

Vanmorgen liet mijn weerstation de bekende login prompt zien. Hij was in zijn tweedaagse herstart gesprongen en omdat ik de boel nog niet automatisch start, moet ik dat zelf even doen. Bij het starten zag ik weer de sendmail fout. Die had ik al eerder gezien, maar had een lage prioriteit. Op dit moment had ik even tijd om er naar te kijken. Standaard gebruik de programmatuur gmail om informatie uit te sturen, dus het eenvoudigste leek mij om een email account voor het weerstation aan te maken bij Google. Aangezien de naam van het station vrij uniek zal zijn, heb ik dat gebruikt als google account. Na het opnieuw starten, kreeg ik dan ook netjes een mailtje met de melding dat het station weer gestart was 🙂 Toen mijn spullen gepakt en naar Hillegom gereden. We gingen wandelen met Sam en Lisanne. Het Nederzandt plan hebben we laten varen omdat daar een evenement zou zij, dus zijn we doorgereden naar een andere plek. Eerst een rondje door de duinen gelopen en daarna lekker geluncht. Daarna even naar Hoofddorp geweest om bij de Xenos de bestelde opbergboxen op re halen. We kregen een grote doos mee uit het magazijn, maar ik twijfelde. Toen ik die doos open maakte, bleken daar inderdaad niet genoeg boxen in te zitten. Er bleek nog een tweede, grotere doos in het magazijn te staan. Met die twee wee naar de auto en naar Hillegom. De boxen overgeheveld naar mijn eigen auto en al het karton van de verpakkingen in de papierbak gekiept. Samen aan het eten gewerkt, want Sam, Lisanne, Luke en Danique kwamen eten. En Timo was er ook, dus we hadden weer een tafel vol. Na het eten moest Annet natuurlijk nog even op de foto met beide kleinkinderen.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.