Oud en nieuw

Vanmorgen vondt een brommertje op de dijk dat hij voorrang had en dacht dat ik wel zou stoppen voor hem. Helaas voor hem. Hij moest uitwijken en in de remmen. Het leidde niet tot discussie dus hij wist kennelijk donders goed dat hij fout zat. Aan de Paalbergweg weer verder waar ik gisteren gestopt ben. Een collega ging lekker van honk en had verzocht of ik van het systeem af wilde blijven, zodat we elkaar niet in de weg zaten. Gedurende de dag, kwam hij steeds verder, dus dat ging prima! Gaf mij de ruimte om aan de root-wachtwoord wijziging te werken. Dat zat dan wel in puppet, maar er bleek nog wel een en ander getweakt te moeten worden. Omdat ik toch in mijn eentje zit, ben ik maar lekker bij de puppet-muppets gaan zitten 🙂 Vanwege een escalatie, moest ik doorwerken… Ik kon dus niet naar de eerste Only Friends sessie na de vakantie-stop 🙁 Nadat alles weer in orde was gemaakt, was het niet meer zinnig om nog naar Only Friends te gaan. Dus maar via een broodje döner naar huis toe om te kijken of Colin en Annet er al waren. Die waren er nog niet, dus maar even kijken naar mijn SDL weerstation. Dat loopt sinds gisteren iets stabieler. Misschien omdat alle sensoren nu aangesloten zitten? Buiten hangen nu de oude en de  nieuwe sensoren. Toch komen er nog te veel “0” waardes voor. Er is nog steeds iets niet helemaal kosher in het geheel. Misschien maar eens in de code duiken om te kijken of ik fouten niet af kan vangen. Als er in een loop een fout optreedt, de loop afbreken en geen gegevens opslaan in de database en ze zeker niet naar Weather Underground sturen. Tijdens dat uitzoeken, kwam Annet binnen. Niet veel later kwam Colin ook met Monique. Ze hadden een fijne vakantie gehad. Erg onder de indruk van de Sagrada Familia. Nader we even hadden bijgekletst is Monique weer naar huis gegaan en zijn we gaan slapen. Nu is het oude ritme echt weer ingegaan.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.