Het regent, het regent…

Vanmorgen kon ik wat langer blijven liggen. Ik zou Colin weer bij de bushalte droppen, maar die had het eerste uur geen les, dus we hadden geen haast. Annet moest wel gewoon bijtijds naar haar werk, dus die was als eerste weg. In de pauze even naar de Amsterdamse poort om Dasty te halen. Bleek de Wibra daar niet meer te zitten 🙁 Inmiddels was het wel gaan regenen en als snel bleek mijn regenjack geen regenjack. Het hield me in ieder geval niet droog. Lichtelijk vochtig kwam ik het station weer binnen om daar dan in ieder geval uit de regen te kunnen wachten. Na mijn werk langs het Kaj Munk College om Colin op te pikken. Omdat hij een lange dag heeft, kan dat prima. Ik was zelfs te vroeg. De volgende keer kan ik dus rustiger aan doen. Bij mams gegeten en weer lekker naar huis gegaan.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.