Net echt!

Opgestaan en het vrijdagochtend ritueel ingezet. We hadden wel een mistverstand over het wegbrengen. Op weg naar de bus was er op de Sloterweg nog een aanrijding. Iemand had niet gezien dat er voor haar gestopt werd. Boem. Toen snapte Colin even niet waar we naar toe gingen. Die dacht dat hij naar school gebracht werd. Dat zou mijn dag wel erg kort maken en me weinig tijd voor mezelf geven. Dat had hij even niet begrepen. Na de bus, bij mams ontbeten en toen ook nog even op de koffie geweest bij Chananja. Die wilde Pokémons ruilen. Helaas had ik alleen mijn eigen telefoon bij me is die is echt te traag voor Pokémon Go. Die trekt dat echt niet meer. Toen weer skiën bij SnowPlanet. Deze maand kan het nog. Op weg daar naar toe nog een aanrijding, ook weer op de Sloterweg. Nu een fietser die aangereden was. Er was voldoende hulp aanwezig, dus ik ben maar doorgereden. Al de afsluitingen in het dorp maken het er op de overgebleven routes niet veiliger op. Op de skibaan had ik het rijk weer alleen! Alle kids zijn inmiddels wel weer naar school. Dat was kennelijk meteen aanleiding voor onderhoud, want er stonden twee liftwagens op de piste. Er was kennelijk onderhoud aan de verlichting nodig. Het ene wagentje kwam de helling niet op, dus die werd even later door de pistenbully naar boven geduwd 🙂 Maf gezicht hoor. En inderdaad begonnen ze onder het plafond aan de lampen te sleutelen. Dat was voor mij weer een extra, nieuwe hindernis op de piste. En nu een die je echt beter kon ontwijken. Na het skiën, Colin wel uit school gehaald en samen naar Meerzicht voor een pannenkoek. Dat was al weer een poos geleden. Zeker dat we samen waren. De rest van de middag lekker gedaan waar we in in hadden. Ik heb wel Colin aangespoord om zijn huiswerk te doen en volgens mij ging dat goed. Na het eten hem weer naar Monique gebracht. Dit was meteen weer zijn weekend bij mama en we hadden besloten het maar zo te laten en niet te gaan wisselen. Volgende week is het kermis in Hillegom, dus wil hij daar zeker bij zijn 🙂 Ondanks dat Annet het weekend weg gaat, toch die kant op gegaan. Toch nog een avondje samen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.