Moltres raid day

De wekker ging al vroeg 🙁 Annet werd om zeven uur opgehaald door haar roeimaatjes voor een weekendje roeien in de Biesbosch. Ik kon me gelukkig nog even omdraaien. Een uurtje later ben ik ook opgestaan om me bij Chananja te voegen voor een Pokémon raid dag in het Vondelpark. Eerst nog even bij Zernikehof een gym op rood te zetten. Bij het Blauwe Theehuis in het Vondelpark verzamelde zich langzaam zo’n man of zeventig. Allemaal op jacht naar Moltres. Van de ene gym naar de andere zag ik kans om er dan drie te vangen. Een met hulp, de andere twee zelf. Toen mijn powerbanks en telefoons leeg waren, was ik uitgespeeld en bleef ik toeschouwer. Ik was sowieso door mijn raid-passen heen, dus had ik niet meer mee kunnen aanvallen. Op de terugweg naar Badhoevedorp, kon Chananja nog aanhaken bij de Bahoevedorpse ploeg. Die hadden hun eigen rondje bedacht, maar daar kon Chananja niet aan meedoen, omdat ze in de middag moest werken. Terug in het dorp ben ik nog even bij mams langs gegaan en toen via de supermarkt weer naar huis. Verder knutselen aan het SDL weerstation. Ten ministe, niet echt knutselen, maar alles wat ik nog nodig hen inventariseren en opmeten. Er moeten wat gaten geboord worden in het huis om de draden door naar binnen te kunnen voeren. Daar wil ik echte kabeldoorvoeren voor hebben. Verder moet de bliksem toren gemonteerd worden en naast lijm wil ik dat met 4 M3 boutjes doen. Ook moeten de zonnepanelen nog buiten aan de buis van de sensoren komen. Het schijnt optimaal te zijn om die onder een hoek van 35 graden te monteren. Dus na wat rekenwerk, ben ik er achter hoe lang de stangetjes moeten worden. Ook wil ik nog twee vleugelbouten hebben (jawel die) om de buis van de nieuwe sensoren vast te kunnen zetten in de oude buis. Gaatjes boren, draad tappen en die vleugelboutjes er in… Ik vrees dat het gewone boutjes gaan worden, maar dat zullen we zien. Als ik dat allemaal heb, kan ik de boel volgens mij af gaan maken. En dan is het wachten op een nieuwe versie van de software om de foutjes er uit te halen. Nu nog even op de bank gaan hangen bij CSI. Truste!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.